2021-07-13 07:38:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Lépj végre túl a múlt sérelmein, mert azokkal csak folyamatosan mérgezed az életedet

Napi horoszkóp július 13-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint amúgy sem vagy túlságosan kiegyensúlyozott ember az érzelmi életedben, hiszen a szenvedélyességed folyton magával ragad, de a mai napon túltehetsz még önmagadon is. Jó lenne kicsit több higgadtsággal kezelni a dolgokat. A csapkodás, a haragos szó, csak ront a helyzeten. Ne kötözködj!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma mindenre képesnek érzed magad: semmi sem jelent akadályt, vagy lehetetlent. Nagyon energikus vagy, és ezért tényleg hihetetlen alkotásokra vagy képes. Különösen a művészetek terén alkothatsz nagyot. Ha más nem, a szakácsművészetben.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Úgy érezheted ma, ahogy csak ritkán: hogy senkinek sem vagy fontos, senkinek sincs szüksége rád. Persze nem kell mindig a középpontban állnod, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lennél fontos tényező. A mellékszereplők is fontosak! Bár ez egy Ikreknek nem túl vigasztaló...


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Lépj végre túl a múlt sérelmein, mert azokkal csak folyamatosan mérgezed az életedet. Persze, azért jó lenne, ha az, aki megsértett, ehhez hozzásegítene. Ám ha nem, akkor se őrizd a bánatodat, mert ezzel csak  magadat akadályozod.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Újdonságra vágysz, és ehhez legegyszerűbben az új barátságokon át vezet az út. Kicsit mozdulj ki otthonról, élj társasági életet, vegyülj el az idegenek között. Ma könnyen találhatsz új barátokat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Sokat köszönhetsz valakinek, aki a jelenlegi, nehéz helyzetében is rengeteget segít neked. Ne várj tovább, fejezd is ki neki a háládat! A köszönet, a hála, szinte varázserővel bírnak. Utána duplán árad rád a jóság.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma túl könnyedén adod be a derekadat, és kedvedre teszel egy kollégádnak. Ezzel a saját munkádat hátráltatod, ráadásul félreérthető helyzetbe keveredsz. A végén majd elvárják tőled azt, amit most szívességből teszel meg.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ne ronts ajtóstul a házba! Az, hogy határozottan képviseled a véleményedet a munkahelyeden, hajlamossá teszi arra, hogy az otthonodban is valamiféle főnöki szerepet vigyél. Ezzel nem fogsz tetszést aratni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma ellenáll neked a kedvesed. Úgy érzed, szerelmi téren kudarcot vallottál, holott csak arról van szó, hogy késleltetésre, türelemre kényszerítenek a csillagok. De ez éppen az az erő, mely nagyra növeszti a szív vágyát, a szerelmet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha eddig voltak is kételyeid, vagy halogatni is akartad a dolgot, mostanra már tiszta előtted, hogy milyen döntést kell meghoznod a párkapcsolatodat illetően. A legjobb esetben ez akár eljegyzést is jelenthet, ha eddig nem tettétek volna meg.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha már nem vagy független ember, nagyon meg kell gondolnod, belekezdesz-e egy titkos kapcsolatba. Az ilyesmi mindig azt jelzi, hogy odahaza valami nincs rendben. Talán nem is tudatosan tennéd, inkább csak belesodródnál egy veszélyes flörtbe. Légy óvatos, mert aki ilyen tisztességes, mint te, az később megbánja  görbe utat!


Halak: II. 19. - III. 20.

Mielőtt felelőtlen és meggondolatlan döntést hoznál, adj esélyt a párodnak! Hisz be kell látnod, hogy vajmi üres lenne az életed nélküle. Mindig vannak problémák, de képesek vagytok rá, hogy vegyétek az akadályokat! Mély az elköteleződés közöttetek. Ha szingli vagy, megismerhetsz valakit mostanság, aki a lelki társad lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: